Hilversum Verbonden doet vliegoefeningen

In februari verwoorde ik bij de eerste Hilversumse Pecha Kucha (www.pechakucha-hilversum.nl/) welke mogelijkheden ik zag voor meer verbondenheid in Hilversum.

Een concreet plan volgde al snel (vrijwilligersinzet-in-een-netwerksamenleving), ik wilde een groep mensen bijeen gaan brengen die met 2 benen in de maatschappij, anderen gaan helpen bij het ontplooien van hun ideeën. Ondersteuning van initiatieven van onderop.

Hoe realiseer je zoiets? Vooral door veel te gaan netwerken, en medestanders te zoeken. Naast het Platform Armoedebestrijding Hilversum (humus-voor-hilversum), heeft een en ander er in ieder geval toe geleid dat de website ‘www.hilversumverbonden.nl’ in de lucht is, met daarop een overzicht van welke initiatieven er nu zijn onder de noemer ‘HilversumVerbonden’.

Echter, wat belangrijker is, er hebben zich enkele enthousiaste en ideeënrijke mensen achter het initiatief geschaard, zoals Daniel Wichers en Rigo Stegeman. Met een groeiende groep mensen gaan we de ideeën uitbouwen tot initiatieven, en iedereen is welkom om zich bij ons aan te sluiten. Wordt vervolgd!

 

Advertentie

Over Aernoud Olde

Aanjager van lokaal duurzaam denken en doen voor Hilversum en omgeving. Sinds april 2019 ben ik namens de energie-coöperaties in Noord Holland Zuid hun vertegenwoordiger voor de RES; de regionale energie strategie. Derhalve ben ik actief voor de ParticipatieCoalitie NH en lid van de RES-stuurgroep XL voor NHZ. Ik ben te bereiken op 06 - 1250.5498 en via Aernoud.Olde @ gmail.com
Dit bericht werd geplaatst in Blogbijdrages over Hilversum en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s