Verkiezingen in Hilversum

De verkiezingscampagnes zijn in de eindfase. Het valt mensen op dat ik op nr 8 van het CDA in Hilversum sta, maar dat ik verder weinig campagne voer. Dat wil ik toelichten.

Nadat ik tot 2010 fractie-assistent was voor het CDA, zijn alle activiteiten waar ik bij betrokken ben (geweest) politieke partij-overstijgend; het zijn allemaal initiatieven voor iedereen (zoals Hilversum Verbonden, HilverZon, Repair Cafe Hilversum, Fietsen alle Jaren, Fairtrade Hilversum, het armoedeplatform, Leergeld).
De reden hierachter is dat we alleen samen deze stad mooier, socialer en vooral duurzamer kunnen maken. We zullen onze verschillen moeten overbruggen en samen de transformatie van Hilversum naar een volledig circulaire en CO2-neutrale gemeenschap moeten voltooien.
Met de nadruk op gemeenschap, want dat facet mis ik helaas af en toe.
Hiervoor wil ik mijzelf de komende jaren blijven inzetten, vandaar dat ik mij concentreer op de activiteiten waar ik bij betrokken ben, en minder mijn best doe om zoveel mogelijk stemmen te werven.

Advertentie

Over Aernoud Olde

Aanjager van lokaal duurzaam denken en doen voor Hilversum en omgeving. Sinds april 2019 ben ik namens de energie-coöperaties in Noord Holland Zuid hun vertegenwoordiger voor de RES; de regionale energie strategie. Derhalve ben ik actief voor de ParticipatieCoalitie NH en lid van de RES-stuurgroep XL voor NHZ. Ik ben te bereiken op 06 - 1250.5498 en via Aernoud.Olde @ gmail.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemene blogbijdrages, Blogbijdrages over Hilversum, Over politieke onderwerpen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s