Verslag van compound Santici – Bosnië – 12 nov 1995

Van begin oktober 1995 tot begin april 1996 mocht ik voor het Nederlandse leger als dienstplichtig sergeant-administrateur (vrijwillig) voor 6 maanden naar Bosnië (rotatie L11 bij het 1 NL/BE transportbataljon). 23 jaar later vond ik het tijd de balans op te maken van deze periode en ben teruggegaan naar Bosnië (een aanrader voor iedereen!). Een verslag van die reis (13 t/m 17 sept 2018) hoop ik op korte termijn ook te publiceren.

In dat kader publiceer ik alsnog onderstaande ‘rondzendbrieven’ die ik in 1995 schreef voor ‘vrienden, bekenden en andere lezers’. Iedereen heeft andere herinneringen en zal zaken anders beleefd hebben. Dit is mijn verslag zoals ik dat toen in de avonduren op de compound in Santici geschreven heb (geen letter aangepast). Wanneer iemand behoefte heeft om te reageren … van harte welkom.

Aernoud Olde  – Hilversum – 17 sept 2018  /  aernoud.olde@gmail.com – 06-1250.5498

Bosnie rondzendbrief – november 1995

Bosnie rondzendbrief – december 1995

Advertentie

Over Aernoud Olde

Aanjager van lokaal duurzaam denken en doen voor Hilversum en omgeving. Sinds april 2019 ben ik namens de energie-coöperaties in Noord Holland Zuid hun vertegenwoordiger voor de RES; de regionale energie strategie. Derhalve ben ik actief voor de ParticipatieCoalitie NH en lid van de RES-stuurgroep XL voor NHZ. Ik ben te bereiken op 06 - 1250.5498 en via Aernoud.Olde @ gmail.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemene blogbijdrages en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s