About

Aanjager van lokaal duurzaam denken en doen in Hilversum en steeds meer daarbuiten. Een echte allrounder met een financiële achtergrond. Initiatiefnemer van ‘Hilversum Verbonden’ en van energie-coöperatie HilverZon, verder betrokken bij de start van tal van nieuwe profielfoto internetburgerinitiatieven; lokaal, regionaal en landelijk.

Tot 2014 als ZZP-er werkzaam geweest als interim finance manager, sindsdien gefocused op het verduurzamen van Hilversum en actief als verbinder, initiator en vernieuwer.

Sinds april 2019 vertegenwoordiger van de energieinitiatieven in Noord-Holland-Zuid bij het RES-gebeuren (RES=Regionaal Energie Strategie), en daarnaast druk voor de samenwerkende energie-initiatieven in ’t Gooi (= energieverbonden.nl), energie-coöperatie HilverZon en met het voorbereiden van een maatschappelijke beursvloer in november 2019.

Mijn specialiteit is vernieuwen. In het verleden waren dat administratieve processen of een cashflow-forecast, tegenwoordig betreft het vernieuwing van de samenleving. Bij dat laatste zoek ik continu naar mogelijkheden om de maatschappelijke cohesie te versterken. Bijvoorbeeld via HilverZon (www.hilverzon.nu), de duurzame energie-coöperatie voor en door Hilversummers en die bijna 500 leden heeft en een geïnvesteerd vermogen van 1,4 miljoen euro.

Of door Hilversum Verbonden verder uit te bouwen (www.hilversumverbonden.nl). Met ‘HV’ zoeken we altijd de samenwerking en organiseren dan samen activiteiten zoals iedere maand het Repair Café Hilversum, maar ook de maatschappelijke beursvloer Hilversum, de ideale gelegenheid voor ondernemers en maatschappelijke organisaties om met elkaar in contact te komen (www.beursvloerhilversum.nl).

Wat er verder te melden is over mij?

Ik studeerde van 1987 tot 1994 algemene economie met hoofdrichting overheidsfinanciën aan de VU in Amsterdam, maar was met het hoofd meer bezig met de universiteitsraad, studentenvakbond, studentenvereniging en computerspelletjes. Daarnaast was ik destijds geloof ik te eigenwijs en weigerde ik simpel op te schrijven wat anderen eerder bedacht hadden.

Ik ben getrouwd en vader van 3 heerlijke kinderen (13-17 jaar). Een uitgebreide CV van mij is te vinden op LinkedIn.

Contact? Bel gerust 06-1250.5498   pechakuch-presentatie-foto-dick-ahles.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s